WIL JE DAT JE TRAINER, DE MEDEWERKER, HET BESTUUR EN TOT SLOT DE VERENIGING GOED DRAAIT? DAN HEBBEN WIJ DAAR OOK JOUW HULP VOOR NODIG.

  

16 VUISTREGELS VOOR GYMNAST/DANSER

 1. Ik ben ingeschreven voor de les, dit wil zeggen mijn online-inschrijving en lidgeld in orde zijn, anders ben ik niet verzekerd. Is dit niet zo, dan word ik in de les geweigerd tot wanneer alles in orde is. Opgepast: voor alle groepen geldt een inschrijvingsstop.

 2. Ik heb medische bijzonderheden of allergieën, dus ik meld dit aan de lesgever(s) en het bestuur.

 3. Ik wil vooruitgang boeken, dus kom ik regelmatig naar de les. Tijdens de voorbereidingen van optredens, shows en/of wedstrijden is mijn regelmatige aanwezigheid zeer belangrijk.

 4. De trainer kan mij bij veelvuldige afwezigheid en storend gedrag weigeren tijdens de les(sen) en beslissen om mij niet te laten deelnemen aan optredens, shows en wedstrijden.

 5. Ik ben steeds 5 minuten voor aanvang van de les in de kleedkamer met mijn ouder.

 6. Ik blijf in de kleedkamer tot wanneer de trainer mij komt ophalen

 7. Ik kom in correcte outfit naar de turn- en/of dansles.

  1. Turnafdeling: turnpak of short met T-shirt.

  2. Dansafdeling: short/trainingsbroek met T-shirt en indoor-sportschoenen. Modern: sokken of teentjes.

  3. Ben je in het bezit van een club T-shirt dan is het dragen van de club T-shirt verplicht.

 8. Komen mijn haren tot aan mijn schouders? Dan zijn deze steeds gebonden

 9. Ik toon respect voor mijn trainer en elke medewerker. Heb ik vragen voor één van deze personen dan doe ik dit na de les.

 10. De trainingen zijn er niet om te kletsen, maar om te leren. Daarom grijpen de trainingen plaats achter gesloten deuren. Broers, zussen, vrienden, vriendinnen blijven niet in de zaal. De club is niet verantwoordelijk voor hen.

 11. Gsm's, iPods, …. of andere waardevolle spullen laat ik thuis. Bij diefstal is de club niet verantwoordelijk.

 12. Ik breng geen snoep of frisdrank mee naar de kleedkamer en/of zaal. Flesjes water kan wel. Ik maak gebruik van herbruikbare drinkfles. Bij plastieken flesjes plaats ik de lege flesjes water in de daartoe voorziene vuilbakken of neem deze terug mee naar huis.

 13. Ik heb respect voor het materiaal van de club alsook voor de gemeentelijke infrastructuren.

 14. Verloren voorwerpen worden gedurende een maand bijgehouden of in bewaring gelegd bij de zaalverantwoordelijke, nadien gaan ze naar Spullenhulp.

 15. Ik wacht op mijn ouders na de les aan de kleedkamer of in de zaal. Ik vertrek als minderjarigen NOOIT alleen naar huis, een van mijn ouders/begeleiders/verantwoordelijken moet mij komen ophalen.

 16. Tijdens de lessen spreek ik Nederlands en gebeurt alle communicatie in het Nederlands.